Yritysvalmennus

Hyvä Uni -ryhmävalmennusohjelma

Valmennus tarjoaa helposti ymmärrettävää, maalaisjärkistä tietoa unesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin, sekä taitoja hyvän ja levollisen unen löytämiseksi.

Aloitamme kartoittamalla kunkin osallistujan henkilökohtaisen nykytilanteen, jonka jälkeen haemme juuri Hänelle sopivia keinoja unen laadun parantamiseksi.

Ohjelman alussa pidettävät Hyvä Uni -valmennukset tarjoavat syventävää tietoa unesta ja sen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Käymme läpi unettomuutta ja sen mahdollisia syitä, sekä lähdemme heti etsimään kullekin osallistujalle sopivia Hyvän Unen avaimia. Valmennus tarjoaa kokeiltavaksi runsaasti erilaisia vinkkejä rentoutumiseen, unta tukevaan ruokavalioon, sekä hyvän unen petaamiseen.

Nykytilan kartoituksen jälkeen jokaiselle luodaan yksilöllinen suunnitelma, jonka kautta hän saa henkilökohtaista tukea ja vinkkejä oman hyvinvointinsa kehittämiseksi tai uniongelman selättämiseksi. Valittuja menetelmiä kokeilemalla löydämme sopivat keinot unen laadun parantamiseksi. Henkilökohtaisia tapaamisia on valmennuksen aikana kolme. Heti valmennuksen alussa käymme läpi osallistujan nykytilaa, valmennuksen keskivaiheilla tarkastelemme ohjelman vaikutuksia uneen ja teemme siihen tarvittavia säätöjä, sekä loppuvaiheessa, jolloin pohdimme yhdessä miten osallistuja jatkaa omatoimisesti eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Lisäksi monipuolinen ja helppokäyttöinen tukimateriaali sekä käytännönläheiset vinkit unen huoltamiseen ohjelman jälkeen.

Henkilökohtainen ohjaus ja ryhmävalmennuksessa ryhmän niin halutessa koko valmennusryhmän tuki.

Tapaamisia on 10 kpl, josta henkilökohtaisia yksilötapaamisia on 3 kpl.

Ryhmävalmennuksen hinta riippuu ryhmän koosta.

Unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä konkreettisen tiedon unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Hyvän Unen mittaaminen

Tarjoan myös neuvoja sopivan menetelmän löytämiseksi mikäli osallistujat haluavat analysoida unen laatua. Menetelmien ja välineiden viidakko on runsasta ja hintahaitari suurta. Löydämme yhdessä juuri ryhmällesi tai yrityksellenne sopivan keinon unen mittaamiseen ja sen laadun analysoimiseen.