Tietoa yrityksestä

Aurinkotuuli Oy

Aurinkotuulin tehtävänä on tuoda kokonaisvaltaista hyvinvointia juuri Sinulle. Kun Sinä voit hyvin, heijastat hyvää oloa ja energiaa koko lähipiiriin, oli se sitten perhe, ystävät, yhteisö tai yritys, jossa toimit. Lukuisten tutkimusten ja omakohtaisten kokemusteni kautta uskon, että hyvinvoinnin alkulähteenä on hyvä ja levollinen uni. Siksi Aurinkotuuli keskittyy tuohon hyvän olon ja terveyden ”ihmelääkkeeseen”, elämän eliksiiriin. Uni mahdollistaa muiden hyvää oloa tuovien elementtien vaikutuksen, kuten liikunnan, palautumisen ja terveellisen ravinnon.

Aurinkotuulin synty

Ammatinvalinta on usein erilaisten sattumien summa. Omani oli alun perin vedonlyönnin lopputulos – niin minusta lopulta tuli insinööri.

Yritysten laadun ja liiketoimintaprosessien kehittäminen oli lähellä sydäntäni, niinpä lähdin sille polulle. Oli isoja ja pieniä teknologia-alan yrityksiä, kohtasin mielenkiintoisia asioita ja mukavia, älykkäitä ihmisiä. Positiivisella ja avoimella asenteella pärjää pitkälle, hyvä työyhteisö tukee työn imua. Takaraivossa oli kuitenkin ajatus, että tämä ei ehkä ole sitä mitä oikeasti halusin tehdä. En vain vielä tiennyt mitä se olisi. Ajatus muhi … mutta lopulta vasta kahden burnoutin jälkeen ryhdyin tosissani miettimään mitä ihmettä haluan tehdä loppuelämälläni. En halunnut jatkaa nykyistä tietä, kaipasin uutta puhtia!

Kun tuo kysymys kypsyi riittävän pitkään, idea putkahti kuin taikaiskusta – uni, liikunta ja hyvinvointi! Siitä alkoi Aurinkotuulin tarina!

Lasten lennettyä pesästä on helpompi hypätä kohti tuntematonta, tehdä asioita, jotka tuntuvat omilta. Otin töistä opintovapaata ja lähdin opin tielle, Kisakallion Urheiluopistoon, suorittamaan Liikunnan Ammattitutkintoa. Valmistuin myös lisensoiduksi Personal Traineriksi. Yksi elämäni parhaista päätöksistä. Opintojen myötä perustin Aurinkotuuli Oy:n. Pala palalta osaamiseni kasvoi ja löysin omimman alueeni – unen ja unettomuuden – johon sukelsin syvälle omakohtaisen unettomuuden kautta. Ryhdyin toden teolla tutkimaan unta, luin, opiskelin ja kasvatin tietotaitoani ja kokeilin erilaisia keinoja unen laadun parantamiseksi. Se on aika mukavaa puuhaa sinällään, jos vaan saa unen päästä kiinni. Insinöörin perusluonne tuo halun ymmärtää asioita perinpohjaisesti. Se auttaa kaivamaan syitä ja seurauksia. Maalaisjärki taas auttaa muovaamaan viestin ymmärrettäväksi, niin että unen monimutkainen maailma on helpommin hahmotettavissa kuulijan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaisesti.

Osaamiseni turvin haluan nyt auttaa muita univajeesta ja unettomuudesta kärsiviä löytämään eväät hyvään elämään.

Kun sinulla on hyvä olla, olet myös parempi versio itsestäsi läheisillesi.

Tuuli Kassila