Yksilövalmennus

Hyvä Uni -henkilökohtainen valmennusohjelma

Yksilö-  tai ryhmävalmennus (ryhmä 2 – 10 henkilöä)

Valmennus tarjoaa helposti ymmärrettävää, maalaisjärkistä tietoa unesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin, sekä taitoja hyvän ja levollisen unen löytämiseksi.

Aloitamme kartoittamalla nykytilanteen, jonka jälkeen haemme juuri Sinulle sopivia keinoja unen laadun parantamiseksi.

Ohjelman alussa pidettävät Hyvä Uni -valmennukset tarjoavat syventävää tietoa unesta ja sen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Käymme läpi unettomuutta ja sen mahdollisia syitä, sekä lähdemme heti etsimään käteesi sopivia Hyvän Unen avaimia. Valmennus tarjoaa kokeiltavaksesi runsaasti erilaisia vinkkejä rentoutumiseen, unta tukevaan ruokavalioon, sekä hyvän unen petaamiseen.

Nykytilan kartoituksen jälkeen Sinulle luodaan yksilöllinen suunnitelma, jonka kautta saat henkilökohtaista tukea ja vinkkejä oman hyvinvointisi kehittämiseksi tai uniongelman selättämiseksi. Valittuja menetelmiä kokeilemalla löydämme Sinulle sopivat keinot unen laadun parantamiseksi. Henkilökohtaisia tapaamisia on vielä valmennuksen keskivaiheilla, jolloin tarkastelemme ohjelman vaikutuksia uneen ja teemme tarvittavia säätöjä ohjelmaan, sekä loppuvaiheessa, jolloin pohdimme yhdessä miten jatkat omatoimisesti eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Lisäksi monipuolinen ja helppokäyttöinen tukimateriaali sekä käytännönläheiset vinkit unen huoltamiseen ohjelman jälkeen.

Henkilökohtainen ohjaus ja ryhmävalmennuksessa ryhmän niin halutessa koko valmennusryhmän tuki.

Tapaamisia on 10 kpl, josta henkilökohtaisia yksilötapaamisia on 3 kpl.

Valmennuksen hinta:
Yksilövalmennus: 682€ (alv24%)
Ryhmävalmennuksen hinta riippuu ryhmän koosta

Unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä konkreettisen tiedon unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Hyvän Unen mittaaminen

Tarjoan myös neuvoja Sinulle sopivan menetelmän löytämiseksi kun haluat analysoida unesi laatua. Menetelmien ja välineiden viidakko on runsasta ja hintahaitari suurta. Löydämme halutessasi yhdessä juuri sinulle sopivan keinon unen mittaamiseen ja sen laadun analysoimiseen.