Hyvä uni -valmennusohjelma

Eväät Hyvään Uneen ja apua unettomuuteen

 

Riittävä uni on hyvän olon ja terveyden oleellinen lähde – uni on elämämme sinfonian oiva kapellimestari. Vaikka emme noudattaisikaan kaikkia hyvän ravinnon ohjenuoria tai emme liikkuisi terveyssuositusten mukaisesti, pysymme kuitenkin suhteellisen hyvinvoivina ja terveinä. Sen sijaan jos tingimme unesta, sen laadusta ja pituudesta, siitä on mitä todennäköisimmin seurauksena hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä haasteita.

Joka viides suomalainen kärsii pitkäaikaisesta unihäiriöstä ja yli 300 000 käyttää säännöllisesti unilääkkeitä. Tähän haluan omalta osaltani tuoda helpotusta ja auttaa suomalaisia löytämään eväät Hyvään Uneen.

Univaje hiipii hiljalleen, sitä ei tunne. Siitä tulee vähitellen normitila, jota ei huomaa haitaksi. Se vaikuttaa huomaamatta lähes jokaiseen elämän osa-alueeseen: terveyteen ja hyvinvointiin, muistiin, oppimiseen, energiatasoon, suorituskykyyn, mielialaan, sosiaaliseen kanssakäymiseen, ulkonäköön, urheilutuloksiin ja hedelmällisyyteen. Tutkitusti se myös ennaltaehkäisee monia sairauksia.

Hyvä uni ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys, se vaatii vaalimista. Kaikille se ei ole yhtä helposti tehty kuin sanottu! Uskon silloinkin voivani auttaa löytämään Höyhensaarille.
Suurin osa meistä pystyy vaikuttamaan omaan nukkumiseensa arkielämän pienillä valinnoilla. Aurinkotuulin Hyvä Uni -henkilökohtaisen valmennuksen avulla löydämme yhdessä juuri Sinulle sopivat Hyvän Unen avaimet!

Hyvä Uni -valmennus voi olla henkilökohtaista yksilövalmennusta tai ryhmävalmennusta joko yksityishenkilöille, ryhmille tai yrityksille. Lisäksi laadukkaita ja helposti ymmärrettäviä yksilöllisiä luentoja unesta ja hyvinvoinnista.