Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysin on sykevälivaihteluun perustuva, kolme päivää kestävä mittaus. Sen avulla saadaan yksilöllistä tietoa omasta hyvinvoinnista, opitaan hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein.

Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Se kertoo kehon voimavaroista ja kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Pienilläkin muutoksilla voi parantaa hyvinvointia merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Se kertoo aktiivisuustason ja onko harjoittelu riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa.

Mittauksen avulla saa vinkkejä omaan elämäntilanteeseen, kuntoon ja stressitasoon sopiviin elämäntapamuutoksiin, jotka vievät kohti parempaa jaksamista. Analyysin kautta saadaan nopeampia muutoksia vireyteen, koska muutostarpeet tulevat hyvin konkreettisesti esille ja oikein kohdistetut muutokset jäävät helpommin pysyviksi.

Hinta 160 €