Probioottiset puhdistusaineet

Puhtautta hyvällä omallatunnolla

Probioottisia puhdistustuotteita löytyy ammattikäyttöön sekä koteihin. Tuotteet syövät tehokkaasti likaa ja rasvaa puhdistettavilta pinnoilta. Biologisen koostumuksensa ansiosta ne eivät lisää ympäristön kemikalisoitumista ja ovat turvallisia käyttäjälle ja ympäristölle sekä  tehokkaita puhdistettavalle kohteelle.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknologian menetelmiä, joiden tavoitteina ovat puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille hyvinvointia edistäviä mikrobeja eli probiootteja, jotka vievät elintilaa haitallisilta bakteereilta. Vahvoja kemikaaleja on korvattu luonnonmukaisilla ja biologisilla aineosilla ja näin on saatu sekä käyttäjille että ympäristölle turvallisemmat tuotesarjat.

Puhdistusaineet ovat tiivisteitä, joihin lisätään vesi vasta käyttöönoton yhteydessä. Tuotteen toimittaminen tiivisteenä vähentää merkittävästi pakkausmuovin käyttöä verrattuna perinteisiin puhdistusaineisiin, sekä vähentää tilantarvetta varastoinnissa ja kuljetuksessa ja siten pienentää hiilijalanjälkeä.

Probisolution, ammattikäyttöön kohdistetusta puhdistusainesarjasta löytyy seuraavia tuotteita:
yleispuhdistusaine pintojen, huonekalujen ja ovien puhdistukseen
saniteettitilojen pesuaine kylpyhuoneiden ja wc-tilojen puhdistukseen
lattianpesuaine kaikkien vesipesua kestävien lattioiden manuaaliseen puhdistukseen
lattianpesuaine kaikkien vesipesua kestävien lattioiden koneelliseen puhdistukseen
mikrobeja sisältävä huonespray, joka levittää ihmiselle hyödyllisiä mikrobeja elinympäristöön.

BioSwipe kotikäyttöön tarkoitetut puhdistusaineet soveltuvat kotien, kiinteistöjen, auton ja veneen puhdistukseen, sekä ihmisen ja lemmikkien pesuun.

 

Aurinkotuuli Oy toimii tuotteiden edustajana ja jälleenmyyjänä.

Tilaukset ja tiedustelut: tuuli@aurinkotuuli.fi

Tutustu tuotteisiin lähemmin osoitteessa:
www.probisolution.fi
www.bioswipe.fi

Ohessa linkejä kliinisiin tutkimuksiin koskien probioottien käyttöä puhdistuksessa:
Caselli E., D’Accolti M., Vandini A., Lanzoni L., Camerada M.T., Coccagna M., et al (2016) Impact of a probiotic‐based cleaning intervention on the microbiota ecosystem of the hospital surfaces: focus on the resistome remodulation. PLoS ONE 11: e0148857.
http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0148857

Caselli, E. (2017) Hygiene: microbial strategies to reduce pathogens and drug resistance in clinical settings. Microbial Biotechnology, Sep; 10(5): 1079-1083.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5609343/